24 May 2008

Icebox-sink / Pica-Nevera

The other day I went to Perpignan to pick up the icebox. This icebox has a long story, I purchased to Corey (blackdog1999) from the US, he put it in a bus, that bus was shipped to Bob at BBT Belgium. The icebox arrived two weeks ago at BBT and Bob sended it to me las wednesday, Pascal, his driver, delivered it to me.

This unit is from a '70-'73 baywindow westy, a bit different from the SO-42 but is the same formica so it will work for me.
----------------------------------------
L'altre dia vaig anar a Perpinyà a buscar la nevera per la furgo. Aquesta té una llarga història, la vaig comprar a Corey (blackdog 1999) d'Estats Units i la va posar dins uns furgo que just enviava al Bob de BBT a Bèlgica. La nevera va arribar fa un parell de setmanes i el Bob me la va enviar, el Pascal va ser el repartidor.

Aquesta és una nevera de Westfalia '70-'73 per a T2, una mica diferent de la de SO-42 però la formica és igual, així que per mi ja serveix.
1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

de mica en mica et vas fent una eriba amb motor, nomes et cal un aspirador de la epoca, je, je, la verirat esta quedan molt maca, no es veu diferència entre els mobles, ens veiem!

13:26  

Post a Comment

<< Home